-20%

MIZUNO Wave Sky 6

144,00

Muške tenisica za trčanje

Obriši
SKU: J1GC220251 Kategorije: , , Najniža cijena: 180,00€

Opis

Mizuno Wave Sky 6 tenisice idealne su za joggiranje, za sve vrste treninga, od laganih, početnih, do priprema za maraton; namijenjene za trkače koji žele maksimalnu mekoću, udobnost i respnzivnost.
Gornji dio tenisice sastoji se od dvoslojne tekstilne AeroHug mreže, koja nudi dodatnu udobnost i stabilnost stopalu. Donji sloj je elastičan i nudi izvrsno prianjanje, a gornji sloj je manje elastičan i djeluje kao stabilizator. Pogodan je i za teže trkače zbog stabilnosti koju pruža nova pjenasta valna ploča.
Srednji potplat se sastoji od kombinacije Enerzy i Enerzy Core pjena, koje trkačima nude još više udobnosti, mekoće i odzivnosti. Vanjski potplat je od x10 karbonske gume, koja osigurava izvrsno prianjanje na različitim podlogama..

Tehničke karakteristike

MIZUNO ENERZY
Vrlo izdržljiv materijal srednjeg potplata koji pruža izvrsnu mekoću i odskočnost. Implementiran kroz cijeli međupotplat za izvrsnu amortizaciju i povrat energije. Novi materijal pozicioniran je u donjem dijelu potplata, mekaniji je, pruža više udobnosti i veći povrat energije od svih materijala do sada. Zbog te povratne energije je trčanje brže.

MIZUNO WAVE
Nadahnut prirodom, Wave je jedinstvena tehnologija međupotplata koja pruža amortizaciju i stabilnost. Kombinirajući amortizaciju i stabilnost, potiče propulziju i pruža dinamičan osjećaj.